Google

Nieuws van Google

  1. Over Google
  2. Nieuws van Google
  3. Nieuwsaankondigingen
  4. Nieuwsaankondiging

Google Mini nu bereikbaar voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf

2 maart 2006 – Vandaag maakt Google bekend dat er een nieuwe, kleinere Google Mini uitkomt. Deze moet ervoor zorgen dat een grotere groep bedrijven meer informatie kan verwerken met de eenvoud die zo kenmerkend is voor Google.

Deze zet bewijst eens te meer dat Google er belang aan hecht de zoekfunctie voor zo veel mogelijk bedrijven beschikbaar te stellen door de prijzen te verlagen.

Dankzij deze nieuwe prijsverlaging kan een veel grotere groep bedrijven gebruik maken van de Google-zoektechnologie.

Google introduceerde de Google Mini een jaar geleden voor het eerst in Europa, waar hij opzien baarde door zijn succes. Duizenden Google Mini’s zoeken nu websites en intranetten over de hele wereld af.

Om dit succes te vieren, breidt Google het aantal Mini’s uit. De nieuwe Mini die vandaag wordt geïntroduceerd, heeft genoeg capaciteit om 50.000 documenten te doorzoeken.

De Google-zoekfunctie wordt zo voor iedereen toegankelijk en is verkrijgbaar vanaf € 1.995. Google probeert voortdurend zijn kosten te verlagen en daarvan ook de klanten te laten profiteren.

Google vindt elke dag weer meer informatie voor zijn klanten. Onderstaande URL brengt u naar een overzicht met bestaande Google Mini-klanten die vertellen hoe de Mini hun bedrijf helpt. http://www.google.nl/enterprise/mini/success_stories.html

Google Mini’s zijn ook beschikbaar in drie andere versies. De versie met een capaciteit van 100.000 documenten is verkrijgbaar voor € 2.995. De versies met een verhoogde capaciteit van 200.000 en 300.000 documenten zijn er voor respectievelijk € 5.995 en € 8.995.

Nieuwe Mini-klanten kunnen kiezen uit vier modellen wanneer zij online hun bestelling plaatsen bij de Google-winkel, op http://www.google-store.com/appliance/product_info.php?products_id=1.

Bestaande Mini-klanten kunnen upgraden door gewoon meer capaciteit te kopen.

Meer informatie over de nieuwe Mini’s en upgrades vindt u op http://www.google.nl/enterprise/mini/index.html.

###

Noot voor de redactie:

De directie van Google Benelux is beschikbaar voor interviews.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Porter Novelli, Frank Peters / Joke Snoek, tel: 020-543 76 00

Labels: ,