Google

Nieuws van Google

  1. Over Google
  2. Nieuws van Google
  3. Nieuwsaankondigingen
  4. Nieuwsaankondiging

Google kondigt twee nieuwe Google Mini’s aan

24 Januari 2006

Beste redactie,

Op dinsdag 24 januari 2006 zal Google twee nieuwe Google Mini’s presenteren. Deze nieuwe zoekmachines met een combinatie van hard- en software helpen bedrijven meer informatie te verwerken met de kenmerkende eenvoud van Google.

Google introduceerde de eerste Google Mini een jaar geleden in de VS. Inmiddels zoeken al duizenden bedrijven over de hele wereld hun websites en intranetten af met een Google Mini. Om dit succes te vieren, breidt Google het aantal Mini’s nu uit met twee versies met een verhoogde capaciteit. Zo is er nu een Google Mini met een capaciteit voor 200.000 documenten verkrijgbaar voor € 5995,00 en een versie voor 300.000 documenten voor € 8995,00. Uiteraard blijft de bestaande versie voor 100.000 documenten ook beschikbaar, voor € 2995,00.

Google gebruikte voor de twee nieuwe versies de bestaande helderblauwe Mini-box, met dezelfde plug-and-play-eenvoud, en voegde er meer capaciteit aan toe om tegemoet te komen aan de groeiende informatiebehoefte van gebruikers.

Nieuwe Mini-klanten kunnen vanaf nu dus kiezen uit drie modellen. Deze zijn online te bestellen bij de Google-winkel via:
http://www.google-store.com/appliance/product_info.php?products_id=1. (binnenkort kunnen de modellen ook via de Nederlandse Google-winkel besteld worden).
Bestaande Mini-klanten kunnen hun Google Mini ook upgraden door meer capaciteit aan te schaffen.

Ga voor meer informatie over de nieuwe Mini’s en upgrades naar: http://www.google.nl/enterprise/mini/index.html

Google blijft dagelijks meer en meer informatie vinden voor klanten. Via onderstaande URL vindt u een overzicht van Google Mini-klanten met hun Google Mini in de praktijk.
http://www.google.nl/enterprise/mini/success_stories.html

Vriendelijke groeten,
Google

Noot voor de redactie:

Voor nadere informatie of voor een vraaggesprek met een woordvoerder/-ster van Google Nieuws, gelieve contact op te nemen met: Porter Novelli, Frank Peters / Joke Snoek, tel: 020 – 543 76 00.

Labels: ,